ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ AGGATHIA TOOLBAR(FIREFOX)

..

.::ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΑ AggAtHiΑ::.

Blog Archive

ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ AGGATHIA TOOLBAR....

Αναγνώστες

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ LIVE

ΕΔΕ για τις φωτογραφίες της Τζούλιας στο πολεμικό μουσείο


ΕΔΕ για τις φωτογραφίες της Τζούλιας στο πολεμικό μουσείο

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη του «Veto» για τα όσα έγιναν μέσα στο Πολεμικό Μουσείο με πρωταγωνιστή τον υιό του Λευτέρη Ζαγορίτη και την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Πριν από λίγη ώρα, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, με ανακοίνωσή του, μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ενημερώνει ότι «έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (Ε.Δ.Ε.) από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, για τον εντοπισμό ευθυνών και τον καταλογισμό τους σε τυχόν υπευθύνους για τα όσα φέρεται να έλαβαν χώρα στο Πολεμικό Μουσείο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας VETO της 27ης Ιουνίου».

Το περασμένο Σάββατο, 19 Ιουνίου, ο γιος του πρώην βουλευτή έφυγε από το Μουσείο την ώρα που η σειρά του κοιμόταν και πήγε στο bar - restaurant «Ναργιλέ», στην Κηφισιά, όπου εμφανιζόταν η Τζούλια. Η βραδιά συνεχίστηκε σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και κατέληξε στους χώρους όπου φυλάσσονται κειμήλια από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Γεράσιμος και Τζούλια πέρασαν και από τον θάλαμο όπου κοιμούνται οι στρατιώτες, με την ξανθιά να μοιράζει αυτόγραφα και να τραγουδά το σουξεδάκι της «Στόχος είναι τα λεφτά». Λίγη ώρα αργότερα, οι δυό τους αποχώρησαν προς το υπόγειο πάρκινγκ για τα περαιτέρω...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Tα εξώφυλλα των πολιτικών - αθλητικών εφημερίδων