ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ AGGATHIA TOOLBAR(FIREFOX)

..

.::ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΑ AggAtHiΑ::.

Blog Archive

ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ AGGATHIA TOOLBAR....

Αναγνώστες

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ LIVE

Αποχή καθηγητών...

Αποχή βαθμολογητών

Αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων καθώς οι καθηγητές απέχουν από την βαθμολόγηση των γραπτών διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές τους από 5% έως και 63% από τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ακόμη και την επιτήρηση στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων που αρχίζουν στις 24 Ιουνίου και συμμετέχουν πάνω από 30.000 υποψήφιοι, μπορεί να μπλοκάρουν οι καθηγητές.

Το υπουργείο δεν προτίθεται να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα των εκπαιδευτικών, παρά το γεγονός ότι ο υφυπουργός Παιδείας, Γιάννης Πανάρετος, που συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της ΟΛΜΕ, το Σάββατο, είπε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Χιλιάδες υποψήφιοι και οι οικογένειες τους αγωνιούν, καθώς δεν μπορεί να προβλέψει κανένας πόσο θα διαρκέσει η καθυστέρηση της ανακοίνωσης των βαθμολογιών στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι καθηγητές επιρρίπτουν την ευθύνη στο υπουργείο Παιδείας. Αν και ο υφυπουργός Παιδείας συζητούσε πάνω από δύο ώρες με τους εκπροσώπους της ΟΛΜΕ δεν βρέθηκε λύση και οι καθηγητές αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή από όλες τις διαδικασίες βαθμολόγησης. Άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο της διαπραγμάτευσης κάποιων αιτημάτων των καθηγητών με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Tα εξώφυλλα των πολιτικών - αθλητικών εφημερίδων