ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ AGGATHIA TOOLBAR(FIREFOX)

..

.::ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΑ AggAtHiΑ::.

Blog Archive

ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ AGGATHIA TOOLBAR....

Αναγνώστες

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ LIVE

Το σύστημα Ψυχάρη- Μάκη και Κουρή - Ποιους δεν ακουμπάνε καθόλου



Το σύστημα Ψυχάρη δεν το χτυπάει κανένας και βέβαια ούτε ο Μάκης αφού ο "εκτελεστής συμβολαίων" έχει αναλάβει άλλες εργολαβίες και όχι όλους τους επιχειρηματίες. Κάνει επιλογές και δεν λέει κουβέντα για τις καταδικαστικές αποφάσεις των αφεντικών του Κυριακού και του...

Κουρή για τον οποίο έγιναν ρυθμίσεις έτσι ώστε να μην μπει φυλακή. Όπως κουβέντα δεν λέει ποτέ για τον Βγενόπουλο λόγω της συμμετοχής του στο ALTER, για τους υπουργούς οικονομικών(λόγω τιμολογίων), του Βαρδινογιάννη που είναι κουμπάρος του και του γνωστού Ραφτόπουλου, του παραλίγο μπατζανάκι του Γ.Μαγκριώτη που έχει καταγγελθεί και αυτός το τελευταίο διάστημα και είναι κουμπάρος του.
Η αλήθεια πάντα πονάει για τον Μάκη Τ. αλλά όχι και άτεγκτος. Εμείς μπορεί να είμαστε οι πιο βρώμικοι άνθρωποι του πλανήτη αλλά όλοι ξέρουν ότι πάμε ανάλογα με την τρέλα μας και όχι τα ...συμφέροντα όπως όλοι οι επιχειρηματίες.

Να ξέρουμε τι λέμε. Εμείς τουλάχιστον έχουμε γράψει για όλους (από Μπόμπολα,Ψυχάρη, Κουρή μέχρι και άλλους εκδότες που κανένας δεν τους ακουμπάει).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Tα εξώφυλλα των πολιτικών - αθλητικών εφημερίδων