Blog Archive
-
2010
(164)
- Νοεμβρίου(1)
- Οκτωβρίου(1)
- Ιουλίου(4)
- Ιουνίου(30)
- Μαΐου(23)
- Απριλίου(3)
- Μαρτίου(23)
-
Φεβρουαρίου(23)
- Αυτά θα πει ο Ομπάμα στον Παπανδρέου στις 9 Μαρτίου
- κλείστο το τμήμα ειρήνη - κηφισιά....
- ανέκδοτο....
- ΟΙ 10 πιο σέξυ τεννίστριες....
- Σοκολάτα απο νερό.....
- TOP 10....ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ...
- Ο ΤΟΤΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...
- ανεκδοτάκι....
- ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ......
- Παρέμβαση Προέδρου Δημοκρατίας για μετανάστες
- Βρέθηκαν τα επόμενα θύματα μετά την Ελλάδα...
- Αιφνιδιάστηκαν οι αστυνομικοί αντί να αιφνιδιάσουν...
- Δηλώσεις Παπανδρέου μετά τη συνάντηση με Πούτιν
- Κρίσιμο διήμερο για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες
- Ο πρώτος πολιτικός που αρνήθηκε χρήματα ήταν ο...
- Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών
- Προφυλακίστηκε ο 21χρονος για συμμετοχή στους «Πυρ...
- "Aύριο αναμένεται η μεγάλη επιστροφή του Gamato.in...
- 4/2. Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
- "Νεο πρόγραμμα καταχώρησης αποδείξεων. "
- Μπαίνει η χώρα σε ιδιότυπο καθεστώς πτώχευσης;
- Το διάγγελμα που ετοιμάζει ο Γ.Παπανδρέου με τα δρ...
- Σάββατο το μνημόσυνο - Ποδόσφαιρο
- Ιανουαρίου(56)
- 2009 (31)
ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ AGGATHIA TOOLBAR....
Αναγνώστες
Σοκολάτα απο νερό.....
Δεν παχαίνει... |
ΛΟΝΔΙΝΟ Το μέλλον της σοκολάτας είναι... υδάτινο. Επιστήμονες δημιούργησαν μια υγιεινή σοκολάτα η οποία είναι μάλιστα και νηστίσιμη. Πώς το πέτυχαν αυτό; Αντικαθιστώντας το μεγαλύτερο μέρος των λιπαρών με νερό. Η σοκολάτα που έχει χαμηλά λιπαρά περιέχει σχεδόν κατά 2/3 νερό. Αυτό όμως δεν της στερεί τίποτε από γεύση. Οι δημιουργοί της από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ υποστηρίζουν ότι είναι εξίσου γευστική με τις σοκολάτες που έχουν πολλά λιπαρά ανοίγοντας τον δρόμο για μια νέα γενιά και άλλων «υγιεινών» τροφίμων. Οι ερευνητές από το Μπέρμιγχαμ αναπτύσσουν επίσης μια μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά καθώς και βρώμη η οποία όταν καταναλώνεται σε μορφή χυλού «κόβει» την πείνα παραμένοντας στο στομάχι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα νέα αυτά επιτεύγματα τα οποία οδηγούν στη γέννηση μιας νέας γενιάς τροφίμων με χαμηλά λιπαρά αναμένεται να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας «επιδημίας» που δεν είναι άλλη από την παχυσαρκία. Οι βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τα λιπαρά σωματίδια μιας φυσιολογικής σοκολάτας με ουσίες χωρίς λιπαρά όπως το νερό, ο αέρας ή κάποια είδη τζελ. Δημιούργησαν την «υδάτινη σοκολάτα» ενώνοντας μόρια νερού με κρυστάλλους από βούτυρο του κακάο. Παρ΄ ότι η πλάκα σοκολάτας που έφτιαξαν περιέχει περίπου 60% νερό, δοκιμές έδειξαν ότι έχει την ίδια γεύση, υφή και μυρωδιά με τη συμβατική σοκολάτα. |
0 σχόλια: