ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ AGGATHIA TOOLBAR(FIREFOX)

..

.::ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΑ AggAtHiΑ::.

Blog Archive

ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ AGGATHIA TOOLBAR....

Αναγνώστες

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ LIVE

Τα ηλεκτρoκίνητα θα κατακτήσουν το 10% της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου μέχρι το 2020!!


"Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα και τα υβριδικά ηλεκτροκίνητα ενδέχεται να κατακτήσουν το 10% της αγοράς αυτοκινήτου στην Ευρώπη μέχρι το 2020, σύμφωνα με την έκθεση «Electric cars: charged with potential», που έδωσε στη δημοσιότητα η Βασιλική Ακαδημία Μηχανολογίας στο Λονδίνο.
Στους πιθανούς περιορισμούς...

για την επίτευξη αυτού του στόχου οι επιστήμονες που συνέταξαν την έκθεση περιλαμβάνουν το κόστος υποδομής ύψους περίπου 7.152 δολαρίων για κάθε σημείο επαναφόρτισης των μπαταριών στους αυτοκινητοδρόμους, καθώς και τις ακριβές μπαταρίες λιθίου με περιορισμένη διάρκεια ζωής περίπου 161 χιλιόμετρα.

«Δεν υπάρχει προφανής πηγή χρηματοδότησης για αυτή την υποδομή», τονίζεται στην έκθεση.

Μια επιπρόσθετη πηγή ανησυχίας είναι η χρονική διάρκεια επαναφόρτισης των μπαταριών, που κυμαίνεται μεταξύ 6 και 8 ωρών ή και περισσότερο.

Η προσφορά των μετάλλων που απαιτούνται για την κατασκευή των μπαταριών δεν συνιστά, ωστόσο, πηγή ανησυχίας, όπως τόνισε ο εκ των συντακτών της έκθεσης Ρότζερ Κεμπ του πανεπιστημίου του Λανκάστερ.

«Τα παγκόσμια αποθέματα λιθίου επαρκούν για ένα δισεκατομμύριο μπαταρίες ηλεκτροκίνητων, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν επίκεινται ελλείψεις", υπογραμμίζεται στην έκθεση της Βασιλικής Ακαδημίας Μηχανολογίας."

O Λ.Α.Ο.Σ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ....


Το θέμα για το αν θα πρέπει ή όχι να έρθει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης να δώσει εξηγήσεις στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens έθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη Βουλή...




Χαρακτηριστικά είπε, ότι μετά από όσα μάθαμε από τον κ. Μαντέλη και τον κ. Τσουκάτο, ο κ. Σημίτης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις

Απαντώντας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος δεν πήρε θέση για τις εξεταστικές, όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να εξετάσει την πρότασή του για μια Ad hoc επιτροπή λέγοντας ότι "εγώ ομιλώ εξ ονόματος της κυβέρνησης και δεν μπορώ να πω, τί πρέπει να γίνει στην εξεταστική επιτροπή που είναι υπόθεση της Βουλής".

ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ''ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ''...


"Περιοριστικούς όρους στους δύο ειδικούς φρουρούς, Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, καθώς, λόγω παρέλευσης του 18μηνου, θα αφεθούν ελεύθεροι την Κυριακή 6 Ιουνίου...

Κατόπιν σχετικής εισήγησης του εισαγγελέα, το δικαστήριο επέβαλε και στους δύο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση εξόδου από την πόλη της Άμφισσας, διαμονή σε δηλωθείσα διεύθυνση στην πόλη της Άμφισσας και εμφάνιση πρωί και βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Οι δύο κατηγορούμενοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση του δικαστηρίου, καθώς είχαν ζητήσει να μην τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Συμπληρωματική ποινική δίωξη εις βάρος του Π. Ψωμιάδη


Συμπληρωματική ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλο Ψωμιάδη...



Η δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για το "λουκέτο" της ΑΣΠΙΣ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η εταιρεία απασχολούσε 700 εργαζόμενους ενώ είχε χιλιάδες ασφαλισμένους και πολλούς επενδυτές.

ΕΝΕΤ

Συμπληρωματική ποινική δίωξη εις βάρος του Π. Ψωμιάδη


Συμπληρωματική ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλο Ψωμιάδη...



Η δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για το "λουκέτο" της ΑΣΠΙΣ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η εταιρεία απασχολούσε 700 εργαζόμενους ενώ είχε χιλιάδες ασφαλισμένους και πολλούς επενδυτές.

ΕΝΕΤ

Σωστός ο παίχτης....


sportdog/ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ο Νότης αποθέωσε Νιόπλια, τα ‘χωσε σε  Κόκκαλη!

Στο κέντρο όπου τραγουδούσε ο Νότης Σφακιανάκης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Νίκος Νιόπλιας.

Παρότι υποστηρίζει την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Σφακιανάκης αποθέωσε τον Έλληνα τεχνικό του Παναθηναϊκού, ενώ μάλιστα βρήκε την ευκαιρία και να δείξει τη δυσαρέσκειά του για τις φετινές κινήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη.

Αρχικά, ο Νότης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού: «Εχουμε μαζί μας τον πρωτεργάτη της επιτυχίας του Παναθηναϊκού. Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής και όπως αποδεικνύεται έχει μεγάλη καριέρα κι ως προπονητής, διότι πιστώνεται αυτό το νταμπλ. Δίκαια το πήραν, ήταν καλύτεροι…».

«Όχι σαν και εμάς, που τα πρωταθλήματα τα έπαιρνε ο εκάστοτε προπονητής και δύο μήνες πριν τη λήξη της περιόδου ο Κόκκαλης έφερνε άλλον προπονητή και έλεγε ‘εγώ το πήρα’ στο τέλος. Εχω άδικο;», δίνοντας ως παράδειγμα την απόλυση του Τάκη Λεμονή και την πορεία του στην Κύπρο…

Ακομα ενας φονος μεσω facebook.....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!


H πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, Κριστίνα Κένελι, κάλεσε γονείς και παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με ποιους "κάνουν φιλίες και αποκτούν κοινωνικές σχέσεις μέσω του Facebook...




Αφορμή για την έκκλησή της έδωσε η δολοφονία μιας κοπέλας από το Σίδνεϊ με δράστη έναν "φίλο" που γνώρισε μέσω του Facebook.

Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση δολοφονίας κοπέλας, τον τελευταίο καιρό στην Αυστραλία, όπου ο δράστης γνωρίζει το θύμα του μέσω του Facebook.

Όπως υποστηρίζει η αστυνομία ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε την αγάπη της 18χρονης για τα ζώα και παρουσιάστηκε, μέσω του Facebbok ως "φιλόζωος" που εργαζόταν σε οργάνωση προστασίας των ζώων με ψεύτικη ταυτότητα.

Έτσι την έπεισε να την "εκπαιδεύσει" σε ειδικό κάμπιγκ και κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες την δολοφόνησε.

Ακομα ενας φονος μεσω facebook.....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!


H πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, Κριστίνα Κένελι, κάλεσε γονείς και παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με ποιους "κάνουν φιλίες και αποκτούν κοινωνικές σχέσεις μέσω του Facebook...




Αφορμή για την έκκλησή της έδωσε η δολοφονία μιας κοπέλας από το Σίδνεϊ με δράστη έναν "φίλο" που γνώρισε μέσω του Facebook.

Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση δολοφονίας κοπέλας, τον τελευταίο καιρό στην Αυστραλία, όπου ο δράστης γνωρίζει τι θύμα του μέσω του Facebook.

Όπως υποστηρίζει η αστυνομία ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε την αγάπη της 18χρονης για τη ζώα και παρουσιάστηκε, μέσω του Facebbok ως "φιλόζωος" που εργαζόταν σε οργάνωση προστασίας των ζώων με ψεύτικη ταυτότητα.

Έτσι την έπεισε να την "εκπαιδεύσει" σε ειδικό κάμπιγκ και κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες την δολοφόνησε.

Κλειστες αυριο οι τραπεζες...


Απόφαση για κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων έλαβε το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ, «ως απάντηση στα οικονομικά μέτρα και στην ασφαλιστική επίθεση που ισοπεδώνει το βιοτικό επίπεδο και δίνει...



χαριστική βολή στο σύστημα της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης».

Συγκεκριμένα, το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ αποφάσισε "συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στις 20 Μαΐου και στη συγκέντρωση και την πορεία που θα πραγματοποιηθεί, νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την ερχόμενη εβδομάδα με ανοιχτή ημερομηνία πραγματοποίησής της και ενημέρωση των εργαζομένων στις Τράπεζες και της κοινής γνώμης για το περιεχόμενο των επιθέσεων του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΕΚΤ που υλοποιεί η κυβέρνηση".

Επίσης αποφάσισε την "υπεράσπιση των επικουρικών συντάξεων των τραπεζοϋπαλλήλων τα δικαιώματα των οποίων καταστρατηγούνται με το άρθρο 15 του Νομοσχεδίου καθώς και την προστασία και διεύρυνση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων στην υγεία με την υπεράσπιση των 3 Ταμείων Υγείας των τραπεζοϋπαλλήλων, που πλήττονται από το άρθρο 31 που έχει στόχο τη διάλυση τους (εντάχθηκαν στο ΤΑΥΤΕΚΩ με το Νόμο Πετραλιά).

Νεα απο το χρηματιστηριο......


Ανοδικά κινείται σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χ.Α. επηρεαζόμενος θετικά από την ενίσχυση των χρηματιστηριακών δεικτών στην Ευρώπη...



Αυτή την ώρα (12:12) ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 1,5% ανερχόμενος στις 1.659,06 μονάδες.

Ο τζίρος διαμορφώνεται στα 10,22 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τιμές 59 μετοχών ενισχύονται, τέσσερις καταγράφουν απώλειες και οκτώ παραμένουν σταθερές.

Όλες οι μετοχές του δείκτη FTSE/ASE 20 σημειώνουν άνοδο με την ΕΤΕ να καταγράφει κέρδη άνω του 3%.

Χρησιμη συμβουλη....





Κόλλησε τσίχλα στα ρουχαλάκια σας; Κανένα πρόβλημα!
- Πάρτε ασπράδι αβγού και με μιά οδοντόβουρτσα, τρίβεται την τσίχλα.
- Αφήστε το 15 λεπτά και μετά πλύντε το ρούχο με τον συνηθισμένο τρόπο

ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2010 (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ)

Πανελλαδικές 2010: Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής. Θέματα -  Λύσεις

Πανελλαδικές και σήμερα, δεύτερη μερα για τα Γενικά Λύκεια και οι μαθητές έδωσαν εξετάσεις στα Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής.

O βαθμός δυσκολίας των θεμάτων, η κλιμάκωση και η ρύθμιση της βαθμολογικής βάσης εξακολουθούν να αποτελούν βασικά σημεία αναφοράς των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων και να απασχολούν όχι μόνο τους χιλιάδες υποψηφίους αλλά και την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, η οποία είναι αναγκασμένη να ισορροπήσει σ΄ ένα τεντωμένο σχοινί.

Η κατάργηση της βάσης του 10 δεν θα μειώσει τον ανταγωνισμό στις υψηλόβαθμες και περιζήτητες σχολές, ωστόσο θα ανοίξει την είσοδο σε δεκάδες τμήματα των ΤΕΙ αλλά και ορισμένων πανεπιστημιακών τμημάτων της περιφέρειας τα οποία αναμένεται ναχαμηλώσουν τις βάσεις εισαγωγής τους.

Εξεταστική για την οικονομία από το 1981 μέχρι και σήμερα θέλουν εννιά στους δέκα Έλληνες

Υπέρ της συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής για την Οικονομία που θα διερευνά τα πεπραγμένα όλων των κυβερνήσεων από το μέχρι και σήμερα, τάσσεται το 91, 2%, των πολιτών, σε δημοσκόπηση της RASS για το zoomnews. gr δηλαδή εννέα στους δέκα πολίτες!!!

Οι πολίτες εκτιμούν σε ποσοστό 60,5% ότι η σοβαρότερη χρεωκοπία που απειλεί τη χώρα είναι η χρεωκοπία του πολιτικού συστήματος ενώ μόνο το 37,6% θεωρεί σοβαρότερη τη χρεωκοπία της Οικονομίας.

Τους αναλυτικούς πίνακες της δημοσκόπησης μπορείτε να δείτε στο zoomnews.gr

no comments...!!!Απλα δεν ντρέπεστε????


ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ....

McDONALD'S IMMORTAL FOOD...ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ‏

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,
AΛΛΟΙΩΣ Η MCDONALDS ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΣΚΑΛΠ.
ΔΕITΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΜΠΟΥΡΓΚΕΡ.

1.500.000 Ευρώ επίδομα στους βουλευτές για αγορά PC!‏

Οι βουλευτές θα μας τρελάνουν: 1.500.000 ευρώ επίδομα για αγορά H/Y!!!

Την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται τα νέα οικονομικά μέτρα και οι "απλοί άνθρωποι του μόχθου" καλούνται να πληρώσουν "το μάρμαρο", η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής, προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως:


Επιτραπέζιους Η/Υ, Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.


Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο κάθε βουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα. περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.


Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές πού επίσης δικαιούνται το επίδομα μάς δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ.


Με τις υγείες μας, να τους χαιρόμαστε!!!

Ορε που παμε;

Ανησυχητικά σημάδια απώλειας επαφής με την πραγματικότητα αρχίζει να εμφανίζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης: Την ώρα που ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόϊμπλε έλεγε στην Γερμανία ότι «Ακόμα δεν έχουμε πάρει απόφαση αν θα ενεργοποιηθεί ή αν θα υπάρξει μηχανισμός στήριξης για την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί η τελική απόφαση να είναι καταφατική ή αρνητική» ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου από την Ουάσιγκτον υποστήριζε ότι «Ο μηχανισμός θα λειτουργήσει, δεν υπάρχει κανένας στην Ευρώπη που να έχει διαφορετική άποψη»!

Αλλά και ο γνωστός για τις ιδιαιτερότητές του Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκουίντο Βεστερβέλε δήλωσε στη δημόσια γερμανική τηλεόραση, ότι δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη "να λάβει βοήθεια η Ελλάδα από την Ευρώπη"! Άρα κάποιοι είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό για τα αποτελέσματα της συνόδου της 25ης Μαρτίου στις Βρυξέλλες. Ούτε πιστόλια υπήρχαν, ούτε νεροπίστολα, μόνο ΔΝΤ...

Κατόπιν αυτών αύριο προβλέπεται «η σφαγή των νηπίων» στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, αφού είναι πλέον πολύ πιθανόν, οι εξελίξεις να έχουν υπερκεράσει και το ΔΝΤ και να οδεύουμε πλέον προς αίτηση αναδιάρθρωσης του εξωτερικού χρέους της χώρας, ήτοι, τεχνικώς, «στάση πληρωμών».

Αυτό κάποιοι το ονομάζουν «χρεοκοπία», αλλά όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα τα κράτη δεν χρεοκοπούν. Αυτοί που έχουν δανείσει μπορεί να χρεοκοπήσουν, εξ ου και το ΔΝΤ, η «εισπρακτική εταιρεία» των δανειοδοτών.

Αν και δεν αναφέρθηκε εκτενώς σε αριθμούς, ο Γ.Παπακωνσταντίνου γνωστοποίησε στην συνέντευξή του ότι «η ΕΕ θα προσφέρει 3 δισ. ευρώ το 2010 και ότι αναμένεται να υπάρξει τριετής δανεισμός από ΔΝΤ»
«Οι διαπραγματεύσεις δεν άρχισαν από το μηδέν, ήδη εφαρμόζουμε το ΠΣΑ και έχουμε ήδη θετικά αποτελέσματα, έχουμε φτάσει σε μία μείωση του ελλείμματος», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για «καλά στοιχεία» όσον αφορά το αʼ εξάμηνο, μίλησε για θετικές προβλέψεις σχετικά με το λιανικό εμπόριο και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η οικονομία θα είναι σε θέση να επανέλθει σε καλή πορεία.

Την προέλευση των στοιχείων για όσα είπε δεν την ανέφερε...

Ορε που παμε;

Ανησυχητικά σημάδια απώλειας επαφής με την πραγματικότητα αρχίζει να εμφανίζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης: Την ώρα που ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόϊμπλε έλεγε στην Γερμανία ότι «Ακόμα δεν έχουμε πάρει απόφαση αν θα ενεργοποιηθεί ή αν θα υπάρξει μηχανισμός στήριξης για την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί η τελική απόφαση να είναι καταφατική ή αρνητική» ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου από την Ουάσιγκτον υποστήριζε ότι «Ο μηχανισμός θα λειτουργήσει, δεν υπάρχει κανένας στην Ευρώπη που να έχει διαφορετική άποψη»!

Αλλά και ο γνωστός για τις ιδιαιτερότητές του Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκουίντο Βεστερβέλε δήλωσε στη δημόσια γερμανική τηλεόραση, ότι δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη "να λάβει βοήθεια η Ελλάδα από την Ευρώπη"! Άρα κάποιοι είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό για τα αποτελέσματα της συνόδου της 25ης Μαρτίου στις Βρυξέλλες. Ούτε πιστόλια υπήρχαν, ούτε νεροπίστολα, μόνο ΔΝΤ...

Κατόπιν αυτών αύριο προβλέπεται «η σφαγή των νηπίων» στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, αφού είναι πλέον πολύ πιθανόν, οι εξελίξεις να έχουν υπερκεράσει και το ΔΝΤ και να οδεύουμε πλέον προς αίτηση αναδιάρθρωσης του εξωτερικού χρέους της χώρας, ήτοι, τεχνικώς, «στάση πληρωμών».

Αυτό κάποιοι το ονομάζουν «χρεοκοπία», αλλά όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα τα κράτη δεν χρεοκοπούν. Αυτοί που έχουν δανείσει μπορεί να χρεοκοπήσουν, εξ ου και το ΔΝΤ, η «εισπρακτική εταιρεία» των δανειοδοτών.

Αν και δεν αναφέρθηκε εκτενώς σε αριθμούς, ο Γ.Παπακωνσταντίνου γνωστοποίησε στην συνέντευξή του ότι «η ΕΕ θα προσφέρει 3 δισ. ευρώ το 2010 και ότι αναμένεται να υπάρξει τριετής δανεισμός από ΔΝΤ»
«Οι διαπραγματεύσεις δεν άρχισαν από το μηδέν, ήδη εφαρμόζουμε το ΠΣΑ και έχουμε ήδη θετικά αποτελέσματα, έχουμε φτάσει σε μία μείωση του ελλείμματος», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για «καλά στοιχεία» όσον αφορά το αʼ εξάμηνο, μίλησε για θετικές προβλέψεις σχετικά με το λιανικό εμπόριο και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η οικονομία θα είναι σε θέση να επανέλθει σε καλή πορεία.

Την προέλευση των στοιχείων για όσα είπε δεν την ανέφερε...

Ορε που παμε;

Ανησυχητικά σημάδια απώλειας επαφής με την πραγματικότητα αρχίζει να εμφανίζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης: Την ώρα που ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόϊμπλε έλεγε στην Γερμανία ότι «Ακόμα δεν έχουμε πάρει απόφαση αν θα ενεργοποιηθεί ή αν θα υπάρξει μηχανισμός στήριξης για την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί η τελική απόφαση να είναι καταφατική ή αρνητική» ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου από την Ουάσιγκτον υποστήριζε ότι «Ο μηχανισμός θα λειτουργήσει, δεν υπάρχει κανένας στην Ευρώπη που να έχει διαφορετική άποψη»!

Αλλά και ο γνωστός για τις ιδιαιτερότητές του Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκουίντο Βεστερβέλε δήλωσε στη δημόσια γερμανική τηλεόραση, ότι δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη "να λάβει βοήθεια η Ελλάδα από την Ευρώπη"! Άρα κάποιοι είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό για τα αποτελέσματα της συνόδου της 25ης Μαρτίου στις Βρυξέλλες. Ούτε πιστόλια υπήρχαν, ούτε νεροπίστολα, μόνο ΔΝΤ...

Κατόπιν αυτών αύριο προβλέπεται «η σφαγή των νηπίων» στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, αφού είναι πλέον πολύ πιθανόν, οι εξελίξεις να έχουν υπερκεράσει και το ΔΝΤ και να οδεύουμε πλέον προς αίτηση αναδιάρθρωσης του εξωτερικού χρέους της χώρας, ήτοι, τεχνικώς, «στάση πληρωμών».

Αυτό κάποιοι το ονομάζουν «χρεοκοπία», αλλά όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα τα κράτη δεν χρεοκοπούν. Αυτοί που έχουν δανείσει μπορεί να χρεοκοπήσουν, εξ ου και το ΔΝΤ, η «εισπρακτική εταιρεία» των δανειοδοτών.

Αν και δεν αναφέρθηκε εκτενώς σε αριθμούς, ο Γ.Παπακωνσταντίνου γνωστοποίησε στην συνέντευξή του ότι «η ΕΕ θα προσφέρει 3 δισ. ευρώ το 2010 και ότι αναμένεται να υπάρξει τριετής δανεισμός από ΔΝΤ»
«Οι διαπραγματεύσεις δεν άρχισαν από το μηδέν, ήδη εφαρμόζουμε το ΠΣΑ και έχουμε ήδη θετικά αποτελέσματα, έχουμε φτάσει σε μία μείωση του ελλείμματος», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για «καλά στοιχεία» όσον αφορά το αʼ εξάμηνο, μίλησε για θετικές προβλέψεις σχετικά με το λιανικό εμπόριο και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η οικονομία θα είναι σε θέση να επανέλθει σε καλή πορεία.

Την προέλευση των στοιχείων για όσα είπε δεν την ανέφερε...

Ορε που παμε;

Ανησυχητικά σημάδια απώλειας επαφής με την πραγματικότητα αρχίζει να εμφανίζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης: Την ώρα που ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόϊμπλε έλεγε στην Γερμανία ότι «Ακόμα δεν έχουμε πάρει απόφαση αν θα ενεργοποιηθεί ή αν θα υπάρξει μηχανισμός στήριξης για την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί η τελική απόφαση να είναι καταφατική ή αρνητική» ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου από την Ουάσιγκτον υποστήριζε ότι «Ο μηχανισμός θα λειτουργήσει, δεν υπάρχει κανένας στην Ευρώπη που να έχει διαφορετική άποψη»!

Αλλά και ο γνωστός για τις ιδιαιτερότητές του Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκουίντο Βεστερβέλε δήλωσε στη δημόσια γερμανική τηλεόραση, ότι δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη "να λάβει βοήθεια η Ελλάδα από την Ευρώπη"! Άρα κάποιοι είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό για τα αποτελέσματα της συνόδου της 25ης Μαρτίου στις Βρυξέλλες. Ούτε πιστόλια υπήρχαν, ούτε νεροπίστολα, μόνο ΔΝΤ...

Κατόπιν αυτών αύριο προβλέπεται «η σφαγή των νηπίων» στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, αφού είναι πλέον πολύ πιθανόν, οι εξελίξεις να έχουν υπερκεράσει και το ΔΝΤ και να οδεύουμε πλέον προς αίτηση αναδιάρθρωσης του εξωτερικού χρέους της χώρας, ήτοι, τεχνικώς, «στάση πληρωμών».

Αυτό κάποιοι το ονομάζουν «χρεοκοπία», αλλά όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα τα κράτη δεν χρεοκοπούν. Αυτοί που έχουν δανείσει μπορεί να χρεοκοπήσουν, εξ ου και το ΔΝΤ, η «εισπρακτική εταιρεία» των δανειοδοτών.

Αν και δεν αναφέρθηκε εκτενώς σε αριθμούς, ο Γ.Παπακωνσταντίνου γνωστοποίησε στην συνέντευξή του ότι «η ΕΕ θα προσφέρει 3 δισ. ευρώ το 2010 και ότι αναμένεται να υπάρξει τριετής δανεισμός από ΔΝΤ»
«Οι διαπραγματεύσεις δεν άρχισαν από το μηδέν, ήδη εφαρμόζουμε το ΠΣΑ και έχουμε ήδη θετικά αποτελέσματα, έχουμε φτάσει σε μία μείωση του ελλείμματος», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για «καλά στοιχεία» όσον αφορά το αʼ εξάμηνο, μίλησε για θετικές προβλέψεις σχετικά με το λιανικό εμπόριο και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η οικονομία θα είναι σε θέση να επανέλθει σε καλή πορεία.

Την προέλευση των στοιχείων για όσα είπε δεν την ανέφερε...

29 τραυματίες αστυνομικοί και 15 πολίτες


Βαρύ το τίμημα και για την ΕΛ.ΑΣ, όπου μέχρι στιγμής έχουν τραυματιστεί 29 αστυνομικοί στα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...



...την ίδια στιγμή έχουν τραυματιστεί και 15 πολίτες.



ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Tα εξώφυλλα των πολιτικών - αθλητικών εφημερίδων